Šumavský kuba

15. září 2007 v 20:07 |  VAŘENÍ, PEČENÍ A SMAŽENÍ
Ingredience
200 g čerstvých nebo 50 g sušených hub
300 g krup nebo trhaných krupek
2 stroužky česneku
80 g sádla
20 g másla
sůl
mletý pepř
kmín
majoránka
Postup přípravy
1.Trhané krupky nebo kroupy propláchneme vařící vodou a^dáme do osolené vody s kmínem uvařit doměkka. Česnek utřeme se solí, s mletým pepřem, sádlem a majoránkou a vmícháme do uvařených okapaných krupek nebo krup. Čerstvé houby podusíme na troše tuku. Sušené houby dáme předem na několik hodin nabobtnat do trošky vody. Pak je vmícháme do připravené směsi. Pekáč vymažeme sádlem a směs do něj rozestřeme. Před dopečením přidáme na povrch kousky másla. Zapečeme dorůžova.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Cella Cella | Web | 15. září 2007 v 20:16 | Reagovat

Čtu to porvé!To jsem neslyšela!Podám hlášku!

2 chroustik chroustik | Web | 15. září 2007 v 20:53 | Reagovat

je to moc dobré

3 Hablina Hablina | Web | 16. září 2007 v 21:19 | Reagovat

mňam, hned bych si dala. děti mi tu za zády ovšem dělají blééé - neradi houby, potvůrky

4 Jitka Jitka | Web | 20. září 2007 v 10:30 | Reagovat

Vidím jen polovinu komentáře píšu jen tak, aniž bych viděla jestli je to dobře.Knihakniha se neotevře.Nechápu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 




MOJE IKONKA

IKONKA NA WEB
MANŽEL A SYN MOTOCROSS