Říjen 2007

Čertovské rizoto

20. října 2007 v 19:19 VAŘENÍ, PEČENÍ A SMAŽENÍ

Čertovské rizoto


Autor : Milenanov
Porcí : 4
Doba přípravy : 45 min
//<![CDATA[ IM_pozice(6956); //]]>
Použité suroviny: 400 g mletého masa | 400 g rýže | 1 ks cibule | 1 čertovská omáčka | 1 slepičí bujón | čubrica | pepř | mletý kmín | sůl | olej | Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, všechno koření a chvilku podusíme se 4 lžícemi čertovské omáčky( použila jsem tu, co jsem vyrobila podle paní Terezky J.). Nakonec přidáme rýži, kterou jsme uvařili ve vodě s přidáním bujónu a 3 ks hřebíčku. Podle chuti můžete rizoto dosolit a přidat lžíci kečupu.





MOJE IKONKA

IKONKA NA WEB
MANŽEL A SYN MOTOCROSS